Benvinguda

Benvinguts,

L’any 2014 Catalunya commemorarà el 300 aniversari de la fi de la Guerra de Successió. A l’entorn d’aquesta celebració les institucions del país i la societat civil ha començat a treballar en l’organització de tot tipus d’activitats encaminades a commemorar una de les fites històriques més transcendents del nostre país.

L’Ajuntament de Cardona ha estat des del primer dia amatent a aquesta commemoració, atès el destacat paper que la nostra vila va tenir en la Guerra de Successió.

Per aquest motiu, Cardona ha expressat al govern de la Generalitat de Catalunya la seva voluntat de ser present en els actes commemoratius del 300 aniversari de l’11 de setembre de 1714 i en el darrers mesos ha dut a terme una intensa activitat per definir el programa d’actuacions que s’inclouran en els actes commemoratius del 300 aniversari de 1714.

Des d’aquesta pàgina web, Cardona mostrarà al món els actes commemoratius del 300 aniversari de al Fi de la Guerra de Successió. Us recomano doncs que no deixeu de visitar-la per conèixer l’actualitat i les iniciatives que Cardona i la seva gent impulsaran en el marc de al commemoració.

Desitjo també que aquest mitjà de comunicació serveixi per conèixer les vostres propostes, cercar la col·laboració amb tots els agents socials i institucionals del país per bastir una commemoració a l’alçada del que tots n’esperem.

Salutacions,

Firma-Ferran-Estruch-Torrents
Ferran Estruch i Torrents
Alcalde de Cardona